Gratis verzending vanaf €75,-
Online betalen via uw eigen bank
Religieuze kwaliteitskaarsen
Kandelaar Kaarsen Klantscore 9.1 uit 10—Spotgoedkoop
gebaseerd op 1429 beoordelingen.

Kandelaar Kaarsen

Een unieke sfeer en een romantische uitstraling zijn bijeen gebracht in de traditioneel gegoten kaarsen. Stuk voor stuk onder de beste omstandigheden met vakmanschap vervaardigd. De kaarsen met een klassieke romantische tint.

Kandelaar Kaarsen

Kandelaar kaarsen

Een unieke sfeer en een romantische uitstraling zijn bijeen gebracht in de traditioneel gegoten kaarsen. Stuk voor stuk onder de beste omstandigheden met vakmanschap vervaardigd. Deze kaarsen hebben een klassieke, romantische tint.

Kandelaarkaarsen voor meer sfeer

Kandelaarkaarsen staan ook wel bekend als gotische kaarsen. Waar ze ook staan, gotische kaarsen zorgen voor meer sfeer. Gotische kaarsen staan bekend om hun taps toelopende vorm. De kaarsen zijn aan de onderkant iets breder dan aan de bovenkant, wat ze een stijlvol karakter geeft. Op Kerkkaars.nl leveren we kandelaar kaarsen of gotische kaarsen van het merk Q-Lights. Deze kaarsen zijn van bijzonder hoge kwaliteit.

Kandelaarkaarsen in verschillende kleuren

Op Kerkkaars.nl zijn kandelaarkaarsen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Iedere kandelaarkaars brandt ongeveer zeven uur. Lang genoeg voor een avond dus. Met iedere kleur creëert u een andere sfeer. Kies de kleur die past bij de gelegenheid.

Kandelaarkaarsen of gotische kaarsen kopen

Op Kerkkaars.nl koopt u deze kaarsen van hoge kwaliteit, maar ook voor een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij deze kaarsen vrijwel altijd direct uit voorraad leveren. Zodoende hoeft u nooit lang te wachten tot u uw bestelling in ontvangst kunt nemen. Heeft u een vraag over onze kandelaarkaarsen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.